در بازنشستگی و مستمری توسط (110 امتیاز)
با سلام وتشکر من یک مستمری بگیر در ناخیه3تامین اجتماعی شهرستان اصفهان میباشم

مستمری اینجانب با توجه به آخرین بخشنامه تامین اجتماعی همه ماهه باید 26 هرماه پرداخت شود اما هر زمان که 26یک ماه درروز جمعه ویا روز تعطیل بر خورد کند

 طبق بخشنامه بانک بایستی در روز قبل یعنی 25 مستمری رابحسابم واریز نماید اما بانک آنرا درروز بعد از تعطیل مثلا اگر 26 جمعه باشد شنبه واریز میکند با شعبه بانک که مشکل را درمیان گذاشتم اظهار میکنند که واریز حقوق در تهران انجام میشود و ربطی به بانک و تامین اجتماعی اصفهان ندارد

ومن میدانم که این پاسخ بانک درست نیست چون در شعبه دیگر بانک رفاه دقیقا طبق بخشنامه عمل میکنند (من ازبانک رفاه  شعبه بیمارستان فارابی اصفهان مستمریم را دریافت میکنم)
درخواست میکنم برای رفع این مشکل من را راهنمایی کنید وآیا پاسخ بانک بمن درست است یا نه       باعرض معذرت وپوزش از گرفتن وقتتان .
                                                                                                                          با احترام    مسعود خمسه  از اصفهان
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام حقوق بازنشستگان براساس حروف الفبا پرداخت میشود شما میتوانید به هر شعبه ای که نزدیک میباشدبه واحد مستمری مراجعه نمایید وتاریخ دقیق رو که براساس اول نام خانوادگی تعیین شده رو بپرسید اما در سال 95به خاطر اینکه تاریخ حقوق مستمری بگیران تغییر نمود یک سری مشکلات در پرداختها بوجود آمد ام در حال حاضر مشکلات حل شده انشاالله که منبعد در روز معین که برای شما مشخص شده پرداخت شود