در سازمان تامین اجتماعی توسط (110 امتیاز)

با سلام و وقت بخیر
اینجانب در سال 91 جهت تعیین تکلیف مشاغل زیان آورم اقدام نمودم که بعد از بررسی کمیته تعیین و تشخیص مشاغل سخت شغل های زیان آوری که بنده طی سنوات قبل در انها مشغول بودم مشخص شد و ماحصل نظریه این کمیته در پرونده من الصاق گردید.
اکنون بعد از گذشت حدود4 سال بنده با استناد به نظریه کمیته مذکور و داشتن کلیه شرلیط جهت بازنشستگی به بیمه تامین اجتماعی شهر خود مراجعه نمودم ولیکن کارمند مسئول این اداره اذعان داشتند من نمیتوانم بازنشست شوم.

بنده علت را جویا شدم؛ ایشان گفتند بر اساس بخشنامه ای جدید شغل هایی که قبلا توسط کمیته تعیین و تشخیص مشاغل سخت برای شما بعنوان زیان آور تصویب شده  حالا از لیست مشاغل سخت خارج شده و مشمول ارفاق سنوات بیمه نمیباشد
بنده  جهت بررسی صحت گفته ها از ایشان درخواست نمودم رو نوشت بخشنامه موصوفی را بمن نشان دهد که از این کار هم امتنا کردند و گفتند که مجاز نمی باشند بخشنامه مذکور را به ارباب رجوع نشان دهند.

مع الوصف برای من 2 سوال پیش آمده :

 اول اینکه آیا واقعا بخشنامه ای وجود دارد که رای کمیته تعیین و تشخیص مشاغل سخت و زیان آور را نقض کند و

 ثانیا آیا واقعا کارمندان اداره بیمه اجازه ندارند چنین بخشنامه هایی را به ارباب رجوع نشان دهند؟؟

با سپاس فراوان... منتظر پاسخ شما هستم.

1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
با سلام

دو مورد برای سوال شما مطرح است

1 - تعیین مشاغل سخت و زیان آور مربوط به کمیته مشترک است که تنها یک عضو از سازمان تامین اجتماعی در جلسات استانی حضور دارد و به تامین اجتماعی ربطی ندارد

2 - برای کلیه سازمان ها و ادارت به همین منوال است که امکان در دسترس گذاشتن کل بخشنامه در اختیار ارباب رجوع نمی باشد( با توجه به اینکه فرهنگ درست استفاده کردن در کشور ما فعلا جا افتاده نمی باشد و در همان نگاه اول سعی در یافتن نقاط ضعف و سو استفاده از آن هستیم ، البته این نظر کاملا شخصی هست ) ، و این بخشنامه که قسمتی از آن بر عهده تامین اجتماعی قرار گرفته که به احتمال زیاد امکان انتشار آن از طریق تامین اجتماعی نمی باشد

ضمنا شما می توانید برای دسترسی به بخشنامه ها و دستورالعمل های سازمان تامین اجتماعی به آدرس

www.tamin.ir

مراجعه فرمائید