در پشتیبانی بیدبرگ توسط (330,690 امتیاز)
چگونه ایمیلم را در سایت بیدبرگ - مرجع سوالات بیمه تایید کنم
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

پس وارد شدن در اکانت برروی عکس خود در بالای صفحه سمت چپ کلیک نمایید

وارد شدن به مرجع سوالات بیمه

پس از کلیک بر روی عکس، روی اسم خودتان در منو کلیک نمایید.

منوی پروفایل

سپس، در صفحه پروفایل خود بر روی "ویرایش پروفایل" کلیک کنید

در صفحه جدید، بر روی "تایید کنید" کلیک کنید.

taeed

سپس بر روی "ارسال لینک تاییدیه" کلیک نمایید

ersal

ایمیلی به شما ارسال می شود. به ایمیل خود رفته و بر روی لینکی که در ایمیل ارسالی آمده است کلیک نمایید.

4-email

توجه داشته باشید که در صورتی که چند ایمیل برای شما ارسال شده است، سیستم فقط کد آخرین ایمیل را قبول می کند. برای همین، مطمئن شوید که آخرین ایمیل ارسالی را باز کرده اید

5-verified

با دیدن صفحه بالا، ایمیل شما تایید شده است.