در پرداخت حق بیمه توسط
سلام خانمی برای من در کافی نت به مدت سه ماه کارکرده(( البته قبلا در همین کافی نت برای شخص دیگری کار می کرده و من آن را خریداری نموده ام )) و پس از سه ماه اعلام نمود به دلیل قبولی در دانشگاه قادر به ادامه کار نخواهد بود و پس از ان به اداره کار شکایت کرده. طی توافقی که داشتیم گفته به بیمه نیاز ندارم ولی پس از شکایت اعلام کرده که حق بیمه و بیمه را نیاز دارد. چه مبلغی باید باید به بیمه پرداخت نمایم ؟ ممنونم
1 پاسخ
توسط (2,460 امتیاز)
با سلام و درود
به هرحال شما باید حق بیمه رو پرداخت نمایید ولیکن باید اگر شکایت کند به وزرات کار احتمال جریمه شدن شما نیز توسط بیمه تامین اجتماعی باشد.

حتما اگر می تونید با استفاده از شاهدین محلی و همسایگان را برای تعیین مدت رمان حضور ایشون در زمان فعالیت شما مشخص باشد.