در سازمان تامین اجتماعی توسط
بنده عضو هیئت علمی هستم که بیمه تامین اجتماعی دارم. با توجه به اختلاف سقف حقوق بازنشستگی در تامین اجتماعی و صندوق بازنشستگی می خواستم ببینم این تفاوت آیا تا ساله ی اینده باقی می ماند و ارزش دارد بخاطر آن بیمه را به صندوق بازنشستگی منتقل کنم و هزینه کسورات را بدهم؟ طبق قانون جدید سقف حقوق بازنشستگی در صندوق تامین اجتماعی و  صندوق بازنشستگی کشوری چقدر است؟
2 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
قوانین ثابت و قطعی نمیباشد و امکان تغییر وجود دارد

سقف بازنشستگی تامین اجتماعی میانگین دو سال اخر بیمه پردازی میباشد

سقف حقوق بیمه پردازی معادل 7برابر حداقل مزد مصوب شورایعالی کار تعیین گردیده است