در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
تفاوت پوشش بیمه عمر و بیمه تکمیلی برای سرطان در چیست
1 پاسخ
توسط (13,980 امتیاز)
با سلام

در بیمه های عمر بخش بیماری های خاص پوشش سرطان دارد که فارق از آن که شما در کدام بیمارستان و چقدر بابت درمان دارید هزینه می کنید در صورت وقوع سرطان شرکت بیمه از بابت قرارداد بیمه عمری که دارید یک سرمایه مشخص را به شما پرداخت می کند برای مثال در بیمه عمر پاسارگاد سقف نهایی آن 25 میلیون تومان است.

اما در بیمه های درمان تکمیلی، با توجه هزینه هایی که در بیمارستان انجام می دهید با ارائه مدارک و فاکتور ها بیمه با کسر فرانشیز درمان به نسبت هزینه هایی که انجام دادید پرداختی خواهد داشت. که شیمی درمانی و مراحل درمانی آن شامل می شود. برای مثثال در بیمه درمان تکمیلی sos

لذا پیشنهاد می کنم که هر دو را داشته باشید هم بیمه عمر و هم بیمه درمان تکمیلی.