در بیمه درمان تکمیلی توسط
با سلام
تیر ماه نوزاد ما به دنیا امد من خودم و خانمم هر دوشاغل و بیمه تکمیلی دانا هستیم و تحت بیمه تامین اجتماعی به مدت 20 روز نوزاد در nicu بود از تاریخ به دنیا امدن بچه هم دارای بیمه دانا تحت تکفل خودم بوده اما از انجا که تا اماده شدن دفترچه مدتی زمان میبرد در نتیجه از دفترچه بیمه مادر استفاده شد و خود نماینده بیمه دانا معرفی نامه داد و من از بیمه دانا بردم به بیمارستان و هزینه ها رایگان شد الان بعد شش ماه بیمه میگه چون مادربچه رو  تحت تکفل نبرده باید هزینه هاش پرداخت کنین یعنی 14 میلیون  و نامه زدن به اداره خانمم که از حقوقش کسر بشه در صورتیکه تحت تکفل خودم بوده  و بیمه من هم داناست ایا حق با بیمه داناست چرا از ابتدا اعلام نکرده که خانمم باید بچه بیمه کنه الان چیکار باید بکنیم راه حلش چیه تشکر
1 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)
با عرض سلام

در صورت بوجود آمدن همچین مسائلی که بعد از متولد شدن فرزند پیش می آید بیمه شده اصلی موظف است تا یک ماه فرزند را تحت تکفل و به لیست بیمه تکمیلی اضافه کند. حال در صورتی که هر دو (پدر و مادر) شاغل باشند و کد بیمه مجزا . تفاوتی نمیکند که فرزند تحت پوشش بیمه مادر باشد یا پدر. در هر صورت بیمه دانا موظف است کلیه هزینه های مربوط به نوزاد را از سقف بند بستری مادر کسر کند و این بهانه اصولی نیست. اگر با شعب بیمه دانا یا دفتر مرکزی موضوع رو پیگیری کنید زودتر حل می شود ان شالله .