در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
سلام.میخوام برای خودم بیمه بریزم میتونید منو به طور کلی با انواع بیمه ها اشناواطلاعات اتون رو دراختیارمن بگزارید منظورم اینه بیمه رو خودم بریزم خوبه یا برام کارفرمایی بریزی خودم بریزم چه مزایایی داره وهزینه اش چقده وهمین طور اکرکارفرما بریزه چطوره اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام در صورتی که در جایی کار می کنید باید از طریق کارفرما بیمه شوید و می توانید از مزایایی مانند بیمه بیکاری ، استراحت پزشک ، غرامت دستمزد ایام بیماری  و.... بهره مند شوید

ولی اگر برای کسی کار نمی کنید می توانید یا از بیمه اختیاری تامین اجتماعی یا از بیمه عمر  استفاده نمایید

اطلاعات تکمیلی در :

تفاوت بیمه اختیاری با بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد و بیمه اجباری