در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (33,930 امتیاز)
طرح خودپرداخت بیمه کارآفرین چیست؟
1 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

طرح خودپرداخت بیمه کارآفرین یکی از پر سود ترین طرح ها در انواع بیمه عمر و سرمایه گذاری است.

در این طرح بیمه گذار مبلغی بین 10 تا 200 میلیون تومان را در ابتدای قرار داد پرداخت کرده و در طی مدت قرارداد حق بیمه دیگری پرداخت نمیکند.

از مزایای این طرح :

  • سود بالا در پرداخت های کم( قابل رقابت با پرداخت های سالیانه 2 میلیون تومان )
  • بهره مندی از ضریب سرمایه فوت مناسب
  • امکان اخذ بیمه نامه به صورت تکنفره یا مشترک
  • امکان بهره مندی از پوشش های تکمیلی به صورت کامل
  • امکان تعدیل حق بیمه و سرمایه فوت جهت مقابله با تورم و بهره مندی از سرمایه فوت مناسب با
  • افزایش سن بیمه شده
  •  بهره مندی از سود چشم گیر با توجه به پرداخت بهره مرکب به اندوخته بیمه نامه
  • امکان واریز به اندوخته در هر زمان و یا برداشت از اندوخته در صورت لزوم از سال دوم قرارداد به بعد که در این موارد تعهدات بیمه گر در رابطه با آخرین وضعیت اندوخته بیمه نامه تعیین می گردد
  • و حتی سود بیمه گذار در مبلغ پرداختی در صورت فسخ در همان سال اول بیمه ای

می باشد.