در سختی کار و مشاغل سخت توسط
پانزده سال کارگر کشاورزی دامپروری بودم دو سال بیمه اختیاری شدم. اگر سر کار بودم سختی کار به من تعلق میگرفت. حال چگونه سختی کار محاسبه میشود. 4 درصد کارفرما. خودم میتوانم واریز کنم سختی کار شامل من میشود
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام برای بررسی سختی کار باید شغل شما در کمیته بررسی مشاغل سخت بررسی شود و در صورت تایید می توانید از مزایای قانونی سختی کار مانند 36 ساعت کار در هفته استفاده نمایید

برای کسب اطلاعات بیشتر پیشنهاد می کنم مقاله زیر رو مطالعه نمایید:

همه چیز در مورد شغل سخت و زیان آور در بیمه تامین اجتماعی

لیست مشاغل سخت و زیان آور براساس قانون چیست ؟

برای درخواست بررسی سختی کار چه فرمی را باید پر کرد