در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط
با سلام

حدود 15سال پیش به مدت 17 ماه در کارگاهی مشغول بکار بودم. اولین تجربه کاری من بود و آگاهی نسبت به بیمه نداشتم. کارفرما در پایان ماه لیستی از من امضا می گرفت مبنی بر این که برای شما بیمه رد می کنم. در حالی که هیچ بیمه ای رد نکرده بود. البته 5.5 ماه وسط دوره کارکردم بیمه ناشی از بازرسی تو سایت بیمه خورده است. در ضمن هیچ مدرکی اعم از فیش حقوق یا قرارداد نداشتیم حقوقها رو دستی بهمون میدادن و نکته دیگه این که شرکت در حال حاضر منحل شده و کارفرما به علت بدهی فراری شده. میخواهم ببینم من چطور می تونم برای بیمه ام اقدام کنم با وجودی که مدرکی ندارم و کارفرمایی هم نیست.

با تشکر
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)
سلام باید در ادراه کار درخواست بررسی دهید در صورت تایید ادعای شما مبنی بر کار کردن برای کارفرما می توانید حق بیمه را از کارفرما مطالبه نمایید در صورتی که کارفرما در دسترس نمی باشد می توانید خودتان حق بیمه مربوطه را واریز نمایید و مبلغ واریز شده را برای دریافت از کارفرما از طریق دادگاه اقدام نمایید