در سختی کار و مشاغل سخت توسط
باسلام
خانمی هستم باشغل پرستارکه ازسال 73 تاکنون دربیمارستان خ کارمیکنم تاالان بیمه بنده تامین اجتماعی رد میشود
تاسال 82 قراردادی بوده ام بعد از آن بیمارستان زیر نظر علوم پزشکی رفت وبا ما بصورت پیمانی ،رسمی آزمایشی وحدود 4سال است که رسمی قرارداد بسته است .جهت مشاغل سخت اقدام کردم ومورد قبول قرار گرفته است نامه ما به التفاوت پرداخت 4درصدبه کارفرمازده شده است .کارفرما میگوید تازمان قراردادی(سال82) این 4 درصد را پرداخت میکنم ولی مابقی را باید خودت بدهی؟.درضمن برای ترک کار بایستی استفاء بدهی چون رسمی هستی.باتوجه به اینکه سن من 46 سال است آیا گفته هایشان درست است باید چکار کنم؟
سوال بعدی اینکه اگر کارفرما مابه التفاوت چهاردرصدسهم 12 سال خودرابدهد ومن از خودم راندهم بااحتساب اینکه شش سال به سابقه من اضافه میشودوازسال 1-1-74 تاآخرسال 96 ،23 سال سابقه که دارم ،درمجموع 29 سال میشود بایستی یک سال اضافه (تاپایان 97 )کارکنم تا بازنشسته شوم؟آیا همینطورهست؟
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام کارفرما موظف میباشد کل چهاردرصد شما رو بپردازد ولی لزومی به استعفا نمیباشد کارفرما باید یک نامه به تامین اجتماعی مبنی بر ترک کار ارایه بدهد چنانچه بازنشستگی به شما تعلق بگیرد باترک کار شما موافقت میشود شما چونکه مشمول قانون کار هستید واز شرایط پیش از موعد میتوان استفاده کرد وبازنشسته شوید