در لیست بیمه توسط
باسلام
مدارك همكار جديد الاستخدام را جهت ثبت نام به شعبه مربوطه ارائه داديم كه متوجه شديم  تحت تكفل از طرف پدر ميباشد ودارا دفترچه از شعبه 4 تبريزكه به شعبه مراجعه و دفترچه ابطال و نامه ابطال به شعبه ارائه شد اما متاسفانه با وجود نامه ابطال از ثبت نام امتنائ گرديد و عنوان شد كه در سيستم تامين اجتماعي قطع و ابطال دفترچه مشاهده نميشود دوباره به شعبه 4 مراجعه و مطرح شد كه تمام امور انجام شده و برك ابطال صادره مدرك معتبر ميباشد در نهايت با چندين بار رفت آمد و همچنين تماس تلفني دو شعبه و دو همكار  و تلاش سوپر وايزر نيز كار به سراجام نرسيد و ارائه ليست بيمه همكارمان در مهر ماه امكان پذير نشد لذا خواستار علت اين موضوع بوده و در اين مواقع چه بايد انجام  داد  .
باتشكر - نماينده و مسئول امور بيمه ي كارخانه
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
با سلام

با توجه به اینکه تخصیص و ثبت شماره بیمه تامین اجتماعی به صورت متمرکز انجام می گیرد ( قبلا این گونه نبود) لذا شماره بیمه کارگران را می توانید در ماهی که کارکرد دارد و یا از اول ماه بعد ثبت نمایید

مسائلی همچون مشکلات شما معمولا به علت ترافیک پرتال در اواخر ماه ممکن است صورت پذیرد پس لطفا این گونه موارد را برای دقیقه 90 ذخیره نفرمایید