در بیمه درمان تکمیلی توسط
با سلام وعرض ادب
همسرم عضو خانه کارگر میباشد.آیا از این طریق میتوان برای بیمه تکمیلی اقدام کنند.واگر امکان آن وجود دارید ممنون میشم بفرمایید چه بیمه ایی
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)

با سلام،وقت بخیر.

بزرگوار عنایت بفرمایید که اگر در تهران تشریف دارین میتونین با شماره های خانه کارگر که در ذیل آن را برایتان خواهم گذاشت تماس گرفته،و یا در صورتی که در شهرستان هستین،از طریق ۱۱۸ شهرتان نسبت به دریافت شماره خانه کارگر شهر خود اقدام نمایید.

۶۶۴۸۷۵۴۴

۶۶۴۱۳۳۸۸

۶۶۴۶۴۵۲۵

۶۶۴۸۷۵۴۸

با بیمه های عمر و تاتمین آتیه بیمه پاسارگاد،آرامش را به خود و خانواده محترمتان هدیه نمایید.

موفق و پیروز باشید.

همچنین در صورتی که در زمینه خدمات خانه کارگر سوالی دارید می توانید از طریق لینک زیر به صورت رایگان در سامانه پرسش و پاسخ خانه کارگر مطرح کنید :
سامانه پرسش و پاسخ خانه کارگر