در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط
با سلام
 پدر من سال ۸۷ در یک شرکت آپارتمان سازی نگهبان بود و همون جا سکته کرد و در بیمارستان فوت کرد ولی کار فرماش پدرمو بیمه نکرده بود چند بار از کارفرماش خواستیم که بیاد و مشکل و به طور مسالمت امیزی حل کنیم ولی پشت گوش مینداخت حالا دیگه تصمیم گرفتیم شکایتش کنیم ولی ما هیچ مدرکی مثل فیش حقوقی نداریم به نظر شما شکایت ما به جایی میرسه؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.
در صورت عدم مدارک مثبته میتوانید از بازرسان اداره کار به جهت کارکرد کمک بگیرید.