در شرکت بیمه توسط
سلام

مشتری مدارترین شرکت بیمه که به مشتری اهمیت می دهد و خدمات پس از فروش خوبی دارد کدام است ؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
سرکار خانم سلام،وقت عالی بخیر.

همه شرکت های بیمه خدمات بعد از  فروش شون بستگی به عملکرد نمایندگانشون و مدیران شون داره.

اینکه شما چه بیمه ای رو از چه شرکتی میخرین،در وهله اول دیدگاه مدیریت شرکت بیمه مهمه در مشتری مداری ،سپس نماینده ای که پل ارتباطی شما و شرکت بیمه هست،که چطور  شما رو راهنمایی کنه،به شما سرویس و خدمت بده،پیگیر کارهای شما باشه و...

در تمامی خدمات بیمه ای،خصوصا بیمه های عمر،بیمه پاسارگاد در زمره بهترین شرکتها بوده،و این شرکت با داشتن بیش از ۶۰۰۰ نماینده فروش در سراسر ایران،اولین شرکت بلحاظ تعدد نمایندگان در فروش بیمه نامه های عمر می باشد.

بنده هم از سال ۱۳۸۷ افتخار همکاری با این شرکت رو دارم،و در صورتی که تمایل داشته باشید،با کمال میل پاسخگوی سوالات بیمه ای تان هستم.

در صورت تمایل میتوانید همه روزه از ساعت۱۹/۳۰ الی ۱۸/۰۰ از خدمات مشاوره رایگان اینجانب بهره مند بشین.

با بیمه های عمر و تامین آتیه بیمه پاسارگاد،آرامش را به خود و خانواده محترمتان هدیه نمایید.

انتخاب حق شماست.

موفق و پیروز باشید.