در دیه و بیمه خودرو توسط
با سلام ، بنده بعنوان راننده مقصر در تصادف معرفی شدم ، از حدود دوسال پیش  دچار خونریزی مغزی بوده م لیکن مشکل جسمانی نداشتم در اثر حادثه تصادف عوارضی ایجاد شد که در بیمارستان بستری شدم و سمت چپ بدنم دچار کندی حرکت و ضعف عضلات  همچنین تاری دید و عدم تعادل در راه رفتن شده ام و بایستی با استفاده از ویلچر حرکت کنم ، خودو بنده جدیدا بیمه ش تمدید شده و تا تا ریخ ۲۲/۸/۹۶اعتبار دارد  و تعهد راننده  در ان قید شده ، ایا از کار افتادگی به من تعلق میگیرد!؟
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)
سلام در بیمه شخص ثالث مستمری از کار افتادگی وجود ندارد و فقط می توانید در صورت تایید پزشکی قانونی از غرامت حادثه استفاده نمایید