در بیمه درمان تکمیلی توسط
دارای بیمه اختیاری هستم و مادرم هم تحت پوشش بیمه من هستن میتونم براشون بیمه تکمیلی بگیرم ؟بالای شصت سال سن دارن
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیزم سلام وقت بخیر.

برای بیمه تکمیلی شما ۲ راه دارین:

۱-باید لیست بیمه در یک کارگاه براتون رد بشه وتعداد نفرات اون کارگاه باید بالای ۵۰_ نفر باشه،بعد شما و مادرتون بتونین بیمه تکمیلی بشین.

۲- باشرکت کمک رسان ایران (sos) شما میتونین عضو بشین،ولی مادر محترمتون چون  وارد ۶۰ سال شدن،متاسفانه امکان عضویت شون وجود نداره.ضمنا یک چکاپ داره که تمام بیماریهای قبل از عضویت رو هم پوشش نمیده.

میتونین برای دریافت مشاوره رایگان هر روز از ساعت ۱۹/۳۰ الی ۱۸/۰۰ در تماس باشین.

موفق و پیروز باشید.