در بازنشستگی و مستمری توسط
سلام من همسردوم هستم وفرزندی هم ازایشان ندارم همسراول طلاق گرفته وبخشی ازمهریه اش رابرده والانم ماهیانه ۵۰۰ تومن میگیرددخترهمسرم مطلفه ست وبامادرش زندگی میکندپدرومادرهمسرم تحت تکفل همسرم هستندالبته منظورم دفترچه بیمه ست همسرم ماهیانه ۴ میلیون مستمری دریافت میکندحال سوال من اینست بعدازفوت ایشان حقوق ایشان به چه کسانی تعلق میگیردایابه پدر و مادرش و دخترش و همسرسابقش تعلق میگیزد سهم من چقدر میباشد
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام طبق ماده 83 قانون تامین اجتماعی همسر پنجاه درصد وفرزند بیست وپنج درصدو پدر ومادر هرکدوم بیست درصد چونکهداین درصد از صددرصد تجاوز میکند به نسبت مساوی از هرکدوم درصدی کم میشود تا مجموع بشود صددرصد.بله به دختر مطلقه هم میرسد ولی همسر اول چونکه طلاق گرفته خیر