در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
با سلام و عرض ادب
اینحانب  متولد اسفند 43 بوده و در تاریخ94/04/13 تحت پوشش بیمه پاسارگاد قرارگرفته ام.
متأسفانه بیمه گر درصد افزایش سالیانه بیمه عمر اینجانب را صفر قرارداده است.و با اینکه قبلاً طی فرم اصلاحیه تعهد نموده که آنرا به میزان 5درصد افزایش دهد ، تاکنون هیچ اقدامی نکرده و می گوید که چون سن شما بالای 50 سال می باشد بیمه عمرتان شامل افزایش درصد نمی گردد. به تبع آن حادثه، نقص عضو حادثه ، هزینه پزشکی حادثه ، ازکار افتادگی و بیماریهای خاص شامل افزایش نگردیده است.
سؤال: آیا واقعاً بیمه عمر افرادبالای 50 سال افزایش سالیانه ندارد؟
اگر چنین است این بیمه عمر به به چه دردی می خورد ؟
بیمه عمری که افزایش سالیانه نداشته باشد چه سودی برای بیمه شده و بازماندگان او دارد؟
لطفاً محبت نموده و پاسخ دهید که بنده باید چه کنم.
با تشکر و سپاس
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیز،خانم یا آقای مهاجر سلام،وقت بخیر.

اگر قبل از ثبت نام بیمه عمرتان آزمایش دادین،بر همان اساس بیمه نامه شما صادر شده،در غیر اینصورت و بدون آزمایش بیمه نامه ،شما با حداکثر تا سقف۲۵ میلیون تومان سرمایه فوت بهر علت،بدون افزایش سالانه غرامت ها صادر خواهد شد و راه دیگری ندارد.
بیمه پاسارگاد اصولا هر ریسکی رو بهدراحتی قبول نمیکنه و اگر هم قبول کنه،در زمان بروز حادثه سریعا یاری کرده و به شما خسارتش رو پرداخت میکنه.
شاید شرکت دیگه ای شما رو با سرمایه های بالاتر تحت پوشش قرار بده،ولی در زمان بروز خسارت،به هر نحو ممکن شما رو بپیچونه!!!
حالا شما بگین که کدوم مورد براتون بهتره؟

در صورتیکه تمایل به افزایش سالانه غرامتها دارین باید درخواست آزمایش بدین(که براتون رایگان هست و هزینه ای نداره) .

در صورتیکه بعد از آزمایش،پزشک معتمد بیمه و مدیر اشخاص شرکت تشخیص بدن و سلامتی شما مشکلی نداشته باشه،با افزایش سرمایه های شما موافقت خواهد شد،در غیر اینصورت راهی برای افزایش سرمایه های شما نخواهد بود.

با بیمه های عمر و تامین آتیه بیمه پاسارگاد،آرامش را به خود و خانواده محترمتان هدیه نمایید.

موفق و پیروز باشید.