در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (170 امتیاز)
سلام آیااستراحت پزشکی ترک کارمحسوب میشه؟منظورم اینه که اگرکسی بعدازاستراحت پزشکی بخواهدازبیمه بیکاری استفاده کندبایدیک سال ازتارخ استراحت سابقه پرداخت حق بیمه داشته باشدتابتواند بیمه بیکاری بگیرد؟دیگراینکه برای استراحت پزشکی 3درصدبیکاری منظورمیشه؟
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام استراحت پزشکی ترک کار محسوب نمیشود استراحت پزشکی یعنی مرخصی استعلاجی وبعد از اتمام استراحت پزشکی یک معرفی نامه از تامین اجتماعی به کارفرما بابت پایان استراحت داده میشود اما چنانچه بعد از استراحت پزشکی بخواهید بیمه بیکاری استفاده کنید بایستی قبل از استراحت پزشکی حداقل یکسال حق بیمه در همان شرکت داشته باشید