در سازمان تامین اجتماعی توسط
با سلام اگر کارفرما به دلیل عدم پرداخت حق بیمه کارگر مشغول کار بازرس بیمه تبانی کند و بیمه شخصی که در ان کارگاه مشغول به کار نیست و حتی خارج از کشور زندگی میکند پرداخت شود برای اثبات این امر قانون چطور با شخص خاطی برخورد میکنم.بی صبرانه منتظر جواب هستم.و صمیمانه از پیش تشکر میکنم.
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام می توانید با ریاست شعبه بیمه تامین اجتماعی که کارگاه در محدوده آن قرار دارد اعلام نمایید

لیست شعب سازمان بیمه تامین اجتماعی