در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط
با سلام خانمی هستم که حدود ۱۰سال پیش تقریبا مدت ۵سال در صدا و سیما بصورت حق الزحمه ای  بعنوان گوینده رادیو مشغول بکار شدم بدون اینکه حقوق مناسبی دریافت کنم و بدون اینکه بیمه شوم!!؟؟و بخاطر عدم آگاهی آن زمان برای مطالبه حقوق و بیمه ام هیج جایی پیگیری نکردم.حال ۲سوال دارم اول اینکه

آیا گذشت بیش از ۵سال از اخراج کار تاثیری بر روند شکایت من از کارفرما ندارد

 و دوم اینکه با توجه به اینکه من هیچ مدرکی علیه سازمان مذکور(صدا و سیما)در دست ندارم یعنی در واقع سازمان در طول این مدت هیچ مدرکی دال بر اشتغال بنده در آنجا به من نداد!!!؟؟؟ولی مدارکم و نمونه کارها و گزارشات تهیه شده خودم در بایگانی آن سازمان موجود میباشد ولی به بنده ارایه نمیکند حال سوال دومم این است چکار کنم این موضوع را اثبات کنم؟خواهشمندم بنده را در جهت اثبات و رسیدن به حقوق و بیمه ام راهنمایی کنید.
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام.
مرور زمان مخصوصا موضوع حق بیمه، تاثیری در شکایت شما علیه کارفرما ندارد.ولی در موضوع مزایای پایان کار در صورت اثبات به نرخ آخرین حقوق محاسبه میشود.