در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط
با سلام‌ بنده مدت ۴ماه در یک اتحادیه کار میکردم و بعد از ۴ماه مدیر مرا اخراج کرد و از آنجا که خودم بخاطر سادگی به مدیر گفتم بیمه ام را خود به حساب میریزم او مرا بیمه نکرد و حق بیمه ام را نیز به من نداد؟؟!!حالا درخواست بنده این است که چگونه شکایت کنم تا حق بیمه ام‌ (سهم کارفرما) را از او بگیرم؟و خواهشمندم ماده قانونی که کارفرما را ملزم به بیمه نمودن کارگر از روز اول بنماید و مجازات کارفرمای متخلف را جهت سهولت در روند شکایت از کارفرما را برای این حقیر کتابت فرمایید.
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام
مطابق با ماده 148 قانون کار شما میتوانید با مراجعه به اداره کار محل مربوطه نسبت به مطالبه حق بیمه ایام کارکرد اقدام نمائید.