در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (160 امتیاز)
اگرکارگری در95/3/1ازکارفرمابه اداره کارشکایت کندورای هیات تشخیص صادروقطعی شده باشدوکارگرحکم روبه اجرای احکام دادگستری ببره ودرخواست اجراییه بده وبعدازطی مراحلی کارگردرخواست توقیف اموال کارفرماروازقاضی دادگاه بخواهدودراین حالت کارفرماحسابهای بانکی روخالی کرده باشه وخودروومسکن ومغازه خودش روبه نام زن وپسرش کرده باشه ایااین اموال قابل توقیف نیستند؟(توقیف اموال قبل وبعددادخواست چجوریه؟)
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.
توقیف اموال کارفرما به سبب رای قطعی اداره کار امکان پذیر میباشد.ولی چنانچه کارفرما به سبب فرار از پرداخت دین اموال خود را به شخص ثالث انتقال داده باشد،در صورت اثبات  جرم محسوب میشود.