در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
مدت 10 سال بیمه نیروهای مسلح دارم و بازخرید شدم اگر بخواهم تامین اجتماعی ادامه بدم اختیاری ایا ماتفاوت باید پرداخت کنم اگر بله چه مبلغ
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
با سلام

بله در صورتی که حق بیمه خود را در نیروهای مسلح نگرفته باشید پس از بیمه شدن امکان انتقال حق بیمه وجود دارد و میزان مابه التفاوت بر مبنای 21 در صد حقوق روزانه شما در تعداد روزهای منتقله منهای مبلغ انتقالی از صندوق نیروهای مسلح محاسبه میگردد