در سوالات کارشناسان و نمایندگان بیمه توسط (110 امتیاز)
ایا داشتن سابقه رسمی بازار یابی بیمه جهت کارگذاری بیمه قابل قبول است
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سوابق بیمه ای باید مستند باشد. یعنی اگر در دفتر نمایندگی شرکت های بیمه یا سایر بخش ها فعالیت داشته اید، سوابق باید به تایید امور نمایندگان و شعب آن شرکت برسد.
چنانچه در دفتر کارگزاری ها فعالیت داشته اید، باید این سابقه از طرف دفتر نظارت بر امور کارگزاران بیمه مرکزی تایید شود.

در صورتی که سوتبق بیمه در جای دیگر بوده است، می بایست از ارگان ذیصلاح تاییدیه اخذ شود.