در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (110 امتیاز)
با سلام
من  سال 87 سکته قلبی کردم و بالن زدم و استند گذاشتم رگ اصلی قلب و چون سکته کردم EF قلبم 40 درصد است و 10 سال است که دیابت دارم و 6 سال هم فشار خون و الان هم یکی از عروقم دوباره گرفته و دکتر گفته اول دیابت و تیروئیدت باید کنترل بشه تا بتونیم انژیو کنیم و اگر احتیاج بود استند و یا اگر لازم بود عمل جراحی انجام بدیم. و10 سال هم سابقه بیمه تامین اجتماعی دارم . ایا میتوانم از کار افتادگی بگیرم یا نه ؟البته 10 سال پیش هم کمرم را عمل کردم .اگر محبت کنید راهنمایی کنید ممنون میشم.
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
میزان از کارافتادگی و تایید آن فقط باید از طریق مراجعه به کمیسیون و نظر کمیسیون سازمان انجام پذیرد لذا با مراجعه به شعبه اخذ مدارک درخواست از کارافتادگی نسبت به انجام مراحل باید اقدام نمایید