در بازنشستگی و مستمری توسط (110 امتیاز)
با سلام
شخصي تا 9 ماه آينده در شرف بازنشستگي مي باشد . متاسفانه  با وجود اينكه در سالهاي اخير چندين مرتبه افزايش حقوق داشته ولي در بيمه ليست حكم حقوقي به صورت گذشته توسط شركت ارسال شده و اين باعث شده كه بيمه اعلام كند كه همچنان با حقوق 4 الي 5 سال گذشته ايشان رو بازنشسته ميكند و اين افزايش حقوق در سابقه ايشان لحاظ نشده. با توجه به مبلغ چشم گير چند ميليوني و افت دريافتي ايشان تا 1/3 حقوق حال حاضر... چه راهكاري در پيش گرفته شود؟ آيا مكاتبه توسط شركت  با شعبه ي تامين اجتماعي مشكل افرادي اينچنين كه در شرف بازنشستگي مي باشند حل خواهد شد؟ (مضافاً اينكه در منطقه ويژه مشغول به كار مي باشند و مي توانند حتي از شرايط سختي كار هم استفاده نمايند.)
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
این مورد از طریق مراجعه به اداره کار محل و تنظیم دادخواست با عنوان اصلاح عنوان شغلی و حقوق و مزایای در یافتی و ارائه مدارک و مستندات لازم از قبیل فیش حقوقی و قراردادهای کاری قابل پیگیری است .