در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)
باسلام. بنده ار 94/12/28در شرکتی  خصوصی دارم کار میکنم . به دلیل اینکه  قبلا سابقه  بیمه نداشتم  برج 3 به من زنگ زدن گفتن برم برای ثبت نام  بیمه به تهران چون شرکت تهرانی هستش و خودم شهرستان. ثبت نام انجام دادم . اما بعد چند وقت متوجه شدم از تاریخ شروع کار تا الان هیچ بیمه ای برام رد نکردن حتی1 روز  در صورتی که برای بقیه همکاران رد میشه.. ایا امکانش هست چون دیر ثبت نام کردم اسمم تو لیست بیمشون نباشه؟به مدیر شرکتم زنگ زدم  گفتن پیگیری میکنیم ولی 2 ماهه هیچ خبری نیست.....اصلا هم قصدم شکایت نیست که مشکلی پیش بیاد.. چه طوری میشه پیگیری کنم خودم با مسولش؟ با تشکر
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
خیر تاخیر در ثبت نام نهایتا در لیست ماه بعد نام شما ثبت میگردد احتمالا در لیست نام شما قید نشده تنها راه احتساب آن شکایت از کارفرما در اداره کار و اخذ اعمال ماده 148قانون کار و ارایه به تامین اجتماعی جهت احتساب سوابق مدت کارکردی که بیمه نشده اید میباشد