در بیمه نیروهای مسلح توسط (110 امتیاز)
دختر و داماد من به مدت یک سال و یک ماه است که از طریق من تحت پوشش بیمه درمانی پایه و تکمیلی نیرو های مسلح قرار گرفتته اند  و یازده ماه تا پایان و انقضا آن باقی مانده است که ماهیانه مبلغی از حقوق بنده کسر می شود. در صورتی که داماد بنده اقدام به دریافت بیمه درمانی از طریق بیمه خویش فرما کند ، آیا یازده ماه باقی مانده کماکان از حقوق بنده کسر خواهد شد؟
1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
با سلام با توجه به اینکه یک شخص میتواند از یک صندوق بیمه ای استفاده نماید لذا با توجه به اینکه داماد شما بصورت اختیاری بیمه وحق بیمه خودرا راسا پرداخت میکند از شمول تحت پوشش شما خارج وشما میتوانید به صندوق خود مراجعه وموضوع را اعلام تا نسبت به قطع بیمه تحت پوشش اقدام واگر مدارک ومستندات کامل باشد دیگر بابت آنها حق بیمه ای از شما کسر نخواهد شد ...ایمانی