در سازمان تامین اجتماعی توسط (110 امتیاز)
باسلام
من بعلت نداشتن مجوز قادر نبودم کارگرامو بیمه کنم و قرار شده بود بعداز چند ماه کار بصورت ازاد مبلغ بیمه رو به کارگرا بدم تا خودشون بیمشون رو واریز کنند .. الان یکی از کارگرا بعداز چهار ماه ازم شکایت کرده و تقاضای بیمه این چند ماه رو داره دراینصورت چون مجوز ندارم چه اتفاقی ممکنه بیفته و چاره کار چیه ؟
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام بر اساس قانون شما باید اقدام به دریافت کد کارگاه کرده و بیمه کارگرهای خود را ارسال می کردی و مسایلی مانند نداشتن مجوز یا اجاره بودن محل کارگاه یا ... دلیل مورد قبولی برای بیمه نکردن کارگران نمی باشد

همه چیز در مورد قانون تامین اجتماعی