در هدیه ازدواج توسط (110 امتیاز)
با سلام

هدیه ازدواج برا اونایی که در بیمارستان نیروی طرحی بودن هم تعلق میگیره ؟وهمچنین آیا فقط برا بیمه شدگان مراکز دولتی هست یا دولتی وخصوصی هردو رو شامل میشه؟من از مرداد 91 تا مرداد93در بیمارستان بیمه طرحی بودم  بعد طرحم 2 ماه بیمه ام قطع شد دوباره از مهر93 در یک مرکز خصوصی بیمه هستم تا الان آذر93 هم عقد کردم  آایا هدیه ازدواج برا من هم تعلق میگیره ؟ تو شهرمون رقتم شعبه تامین اجتماعی گفتن که به طرحیا ومراکز خصوصی تعلق نمیگیره آیا درسته؟ممنون میشم راهنمایی کنین
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام اصلادبه خصوصی ودولتی بودن ارتباط نداره در صورتی که حق بیمه دوران طرح به شعبه واریز شده باشد وقبل از ازدواج دو سال سابقه داشته باشی ودر زمان ازدواج در حال واریز بیمه باشی مشکلی نیست