در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (160 امتیاز)
سلام.اگرکارفرما درحین کارحقوق کارگررونقداپرداخت کندوکارگررواصلابیمه نکندوقراردادشفاهی باشدوگواهی اشتغال به کاروفیش حقوقی نباشه کلاهیچ نوع مدرک ومستنداتی نباشه مطمئناکارگردراداره کارسابقه کاررونمیتونه اثبات کنه ورای به ضرراوصادرخواهدشد.

سوال بنده این است که اگردرحین کارکارگربه بازرسی اداره کاروبه بازرسی تامین اجتماعی رجوع کندمبنی برفعالیت وکاردرکارگاه کارفرماومتعاقبامراجعه بازرس به داخل محل کارمطمئناکارفرمامتوجه خواهدشدکه کارگررفته واین موضوع روبه بازرسین گفته که کجاکارمیکنم ونیزمطمئنا کارفرما دراین حالت بعدازفهمیدن موضوع کارگررواخراج خواهدکرد....

چگونه کارگربه بازرسی اداره کارویاتامین اجتماعی نحوه کارکردنش رواطلاع بده که کارفرمااصلامتوجه نشه که کارگرگزارش داده؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.
متاسفانه به غیر از راههای فوق الذکر ،راهی نیست.در هر صورت کارفرما متوجه اطلاع رسانی کارگر خواهد شد.