در بیمه اجباری پرسنل و کارکنان توسط (160 امتیاز)
سلام بنده پروانه کسب  ظروف فروشی دارم مغازه را پسرم اداره میکنه اما من درکارگاه جوشکاری بعنوان گارگر مشغول بکار ودرگارگاه  بیمه هم هستم میخوام کارگاه رو ترک کنم ودرمغازه بیمه بشم ایرادی نداره متشکرم
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
سلام شما میتوانید به عنوان حرف ومشاغل خود را بیمه کنید ولی چونوجواز کسب به نامتان است تامین اجتماعی میتونه بیمه کارگری شما رو اگه با مدرک فنی حرفه ای بیمه شدید قطع کند