در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (120 امتیاز)
باسلام بنده نزدیک 5ماه است حقوق مستمری دریافت میکنم برای ضمانت وام و.... بایدچه شرایطی باید داشته باشم؟
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام چنانچه شما بخواهید برای فرزندان وهمسر خود ضامن شوید با معرفی نامه از حسابداری شعبه به بانک مربوطه(نامه کسر از حقوق)میتوانیدضامن شوید ولی برای غیر خانواده شعبه نامه کسر حقوق برای ضمانت نمیدهد اما برای وام گرفتن خودتان که شعبه معرفی نماید هیچ گونه مدارکی لازم نمیباشد چنانچه وام خود را در سررسید پرداخت نکنید شعبه از حقوقتان کسر میکند