در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
باسلام
مدت ۸ماه است که اخراج شده ام و درنتیجه بیمه ام قطع شده است!اکنون یک مغازه میوه فروشی بدون جواز وپروانه زده ام.آیامیتوانم کسی را با استناد به اجاره نامه مغازه کارفرمای خود کرده وبیمه او بشوم!کلاًشرایط کارفرماشدن درچنین حالتی چگونه است؟
ممنون میشم اگه پاسخ بدهید.
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)

با سلام

ساده ترین روش در این حالت بیمه مشاغل آزاد و یا اختیاری می باشد

حتما از تبعات کاری که می خواهید بشوید آگاهی داشته باشین(فردی به عنوان کارفرما در مغازه خودتان)

شرایط بیمه اختیاری