در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط
سلام لطفا راهنمایی بفرمایید  اینجانب در حال ساخت کارخانه مواد غذایی میباشم  تاکنون کارهای عمرانی این کارخانه را کارگران روزمزد  انجام داده اند که طبق عرف منطقه هر روز مزدشان را دریافت کرده اند حال بفرمایید آیا این افراد مشمول بیمه و مالیات و سایر مزایای قانون کار میباشند  یه فردی یک روز کار کرده و مزدش را طبق عرف منطقه یا کمتر و یا بیشتر دریافت کرده و نمونه کارگران دیگری داشت ه ایم که در در روز مورد نیاز کار انجام داده اند شرایط قانونی برای این کار ما چیست
1 پاسخ
توسط (700 امتیاز)
باسلام

برابر قانون کار و قانون توسعه سرمایه گذاری( قانون رفع برخی از موانع سرمایه گذاری) و مصوبه مجلس ۱۳۷۰ در خصوص عیدی کارگران به میزان کارکرد مستحق دریافت مزایای قانونی هستند و همچنین در صورت حسابرسی سازمان تامین اجتماعی از این بابت حق بیمه و جرایم عدم بیمه مطالبه می نماید