در سختی کار و مشاغل سخت توسط
با سلام بنده مردی 47 ساله هستم در شرکتی کار میکنم که گروهی از شغلها جزو مشاغل سخت و زیان آور است ولی کارگاهی نیست شغل بنده نیز جزو این دسته میباشد بنده 20 سال سابقه دارم نماینده شرکت پرونده مرا به بیمه برده و متوجه شده که اشتباها دو سال گروه شغلی بنده اداری رد شده است شرکت نامه به بیمه داده است که ما اشتباه کردیم ولی بیمه قبول نکرده و پرونده مرا آنطور به اداره کار ارسال کرده است که 18 سال تایید و 2 سال تایید نشده است . حال خواهش میکنم بنده را راهنمایی کنید چکار میتوانم بکنم چون میگویند نمیتوانی کاری کنی پارتی کلفت میخواهد که تو نداری و اصلا با این وضعیت چه بر سر من خواهد آمد. و چند سال باید کارکنم.
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام چونکه 18سال 9سال ارفاق بهش تعلق میگیرد جمع میشود 27سال و باجمع 2سال عادی جمعا 29میشود وچونکه سن شما 47سال میباشد میبایست تا 50سالگی حق بیمه بپردازید که بتوانید بازنشسته شوید یا اینکه فکر میکنید راهی برای تبدیل دو سال به سختی وجود داره چنین کاری امکان نداره چونکه شغل شما در سیستم مکانیزه ثبت شده وتغییر آن محال ممکن میباشد