در هدیه ازدواج توسط
آیا این کمک هزینه به زوجین فقط به افرادی که از سال 90 تا 95 عقد کردن تعلقرمیگیرد .؟

آیا به کسانی که سال 84 عقد کردن هم چیزی تعلق میگیرد؟
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)

با سلام

کمک هزینه فوق از سالها پیش پرداخت می شه و منوط به سالهای 90 تا 95 نمی باشد. شما در صورت داشتن شرایط می توانید از کمک هزینه ازدواج بهرمند گردید . لازم به ذکر است کمک هزینه ازدواج بر مبنای میانگین دستمزد سال ازدواج محاسبه می گردد

سازمان تامین اجتماعی جهت ترویج فرهنگ ازدواج مبادرت به پرداخت هدیه ازدواج به کارگران مشمول سازمان تامین اجتماعی نموده که بیمه شدگان می توانند با داشتن شرایط ذیل به شعبه ای که در ماه ازدواج بیمه شده آن شعبه بوده اند مراجعه نمایند

1. دارای دو سال سابقه پرداخت بیمه اجباری در پنج سال اخیر قبل از ازدواج

2. ازدواج برای اولین بار باشد (به طوریکه اگر ازدواج مجدد باشد و فرد در بار اول هدیه ازدواج دریافت نکرده باشد حائز شرایط دریافت هدیه نمی باشد)

3. در ماه ازدواج بیمه پرداز باشد

مدارک

1. تصویر و اصل سند ازدواج (صفحات 2 الی 5)

2. تصویر و اصل شناسنامه بیمه شده و همسر وی (صفحات اول و دوم)

3. تصویر و اصل کارت ملی

4. تکمیل فرم تعهد مبنی بر ازدواج اول

5. فرم تکمیل شده شماره حساب جهت واریز مبلغ هدیه ازدواج توسط بانک مربوطه

باید به این نکته توجه داشت اگر زن وشوهر،هر دو بیمه شده سازمان و دارای شرایط فوق باشند امکان دریافت هدیه ازدواج برای هردو وجود دارد

مبلغ هدیه ازدواج برابر است با میانگین دستمزد دو سال آخر بیمه شده (ارسالی در لیست بیمه توسط کارفرما) به شرطی که از حداقل دستمزد سال ازدواج کمتر نباشد