در بیمه بیکاری توسط
سلام،من 25سال سابقه کار دارم، میخواهم از بیمه بیکاری استفاده کنم، چندماه بیمه بیکاری به من تعلق میگیرد،ومیزان حقوق دریافتی من چقدر خواهد بود؟ چه تاثیری در بازنشستگی دارد؟ آیا بعد از بازنشستگی حقوق من کمتر می شود؟
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام مبنای محاسبه حقوق بازنشستگی 2 سال آخر اشتغال می باشد

با توجه به جدول زیر به شما در صورت تاهل 50 ماه حقوق بیمه بیکاری تعلق می گیرد.

جدول بیمه بیکاری

میزان مقرری روزانه بیمه بیکاری، ۵۵ درصد متوسط مزد یا حقوق و یا کارمزد روزانه بیمه شده استبه مقرری افراد متاهل و متکفل، به ازای هر یک از افراد تحت تکفل (حداکثر تا ۴ نفر) ۱۰ درصد حداقل دستمزد زمان بیکاری (شروع بیکاریافزوده می شود، اما در هر حال میزان مقرری بیمه بیکاری نباید از حداقل دستمزد تعیین شده برای هر سال کمتر و از ۸۰ درصد متوسط مزد یا حقوق بیمه شده بیشتر باشد.

در صورت استفاده از حقوق بیمه بیکاری در سال های پایانی به دلیل کاهش ارزش پول به صورت سالانه در ایران و محاسه حقوق بازنشستگی براساس سال های اشتغال حقوق بازنشستگی شما کمتر می شود

برای اطلاع بیشتر می تونید مقاله زیر رو بخونید

نقدی بر روش محاسبه مستمری بازنشستگی در تامین اجتماعی