در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
در چه صورت برای ثبت نام در بیمه تامین اجتماعی نیاز به آزمایشات و معاینات پزشکی نیست
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام متقاضیان بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد ، اختیاری و سایر بیمه ها با ماهیت  غیراجباری درصورت داشتن یک سال سابقه بیمه پردازی متوالی نیازی برای انجام معاینات پزشکی اولیه برای عقد قرارداد و ادامه بیمه پردازی ندارند مشروط به آنکه  بیش از 9 ماه از قطع ارتباط بیمه ای آنان سپری نشده باشد .

اطلاعات تکمیلی در :

آزمایشات مربوط به بیمه تامین اجتماعی کدامند