در سازمان تامین اجتماعی توسط
اینجانب در تاکسی سرویس مشغول هستم و حق بیمه پرداخت میکنم ولی متاسفانه مسئولین آژانس و کارگزاری های تامین اجتماعی هیچ بازرسی برای کسانی که بیمه رد میکنن ندارن مسولین آژانس ها و اتحادیه تاکسی سرویس بیمه کسانی را رد میکنن که در آژانس کار نمیکنن درخواست پیگیری دارم
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
اپر خودرو متعلق به خودتان باشد تعهدی در قبال بیمه توسط کارفرما وجود ندارد میتوانید از ظریق گرفتن کارت هوشمند نسبت به بیمه نمودن خود اقدام نمایید