در بیمه درمان تکمیلی توسط
سلام

بیمه درمان تکمیلی چیست و چه فرقی با بیمه تامین اجتماعی و سلامت دارد ؟
3 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)
با سلام. بیمه تامین اجتماعی و بیمه سلامت جزء بیمه های پایه محسوب شده که موظفند حدود30% هزینه های درمانی را پرداخت کنند. در صورتی که فرد بیمه تکمیلی نداشته باشد جبران مابقی هزینه های مانده به عهده خودش است و در صورتی که بیمه تکمیلی داشته باشد تا میزان سقف تعهد قابل پرداخت میباشد. مادامی که هزینه های درمان از سقف مورد نظر کمتر باشد بیمار هیچگونه هزینه ای پرداخت نمیکند. لازم به ذکر است درصد فرانشیز در بیمه درمان تکمیلی در صورت داشتن بیمه گر پایه به عهده بیمه گر پایه میباشد.