در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام

آیا می توان بیمه عمر را به صورت گروهی برای کارکنان شرکت تهیه کرد و حق بیمه را ماهیانه از حقوق آنها کسر کرد؟ این کار آیا مزایای خاصی برای شرکت دارد؟
4 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)
با سلام. مزایای خرید بیمه عمر به صورت گروهی این است که اینگونه خرید میتواند 2 تا 4 % تخفیف در حق بیمه بستگی به تعداد کارکنان داشته باشد که تخفیف در این بیمه نامه یعنی پرداخت کمتر نسبت به اندوخته یکسان که در نهایت یعنی 2 تا 4 درصد سود بیشتر نسبت به بیمه عمر انفرادی.
در ضمن با توجه به مزیت هایی که این بیمه نامه دارد درصورتی که شرکت این کار را برای پرسنل انجام دهد پرسنل با اطمینان خاطری که حاصل شده بازدهی شان بالا تر رفته که میتوان از این مورد در انگیزش کارکنان جهت بهروری بیشتر استفاده کرد.
مزیت دیگری که دارد این است که به صورت اقساط از حقوق کسر و به بیمه گر پرداخت میشود و خود پرسنل درگیر اقساط نمیشود.
سایر مزایا همانند بیمه انفرادی است.