در حادثه ناشی از کار توسط
با سلام و عرض احترام: بنده 2 سوال داشتم.

1- مراحل انجام بیمه برای پرداخت خسارت حادثه در کار چگونه است؟ بیمه برای تعیین خسارت آیا تعیین مقصر میکند؟

- من که از عینک غیر استاندارد استفاده کردم و چشمم آسیب دیده است. آیا برای پرداخت دیه بیمه نظر کارشناس اداره کار را مد نظر قرار میدهد؟ یا نظر کارشناس بیمه مد نظر است؟

2- آیا بیمه اگر بخواهد بدون شکایت و رای دادگاه روال معمولش را انجام دهد، برای پرداخت دیه آیا در صورت وجود نامه پزشکی قانونی (نامه دیه) بیمه خودش مقدار دیه را توسط دکتر معتمدش در نظر میگیرد؟ یا از نامه پزشکی قانونی استفاده میکند؟

با تشکر از سایت و راهنمایی های شما
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
1- درصورت تنظیم گزارش حادثه سازمان تامین اجتماعی موظف به پرداخت هزینه های درمانی حادثه دیده می باشد

2-درصورتی که بیمه نامه مسئولیت مدنی کارگاه دارای پوشش پرداخت خسارت بدون رای دادگاه باشد ، پرداخت هزینه ها بدون نیاز به رای دادگاه و با نظر کارشناس شرکت بیمه ذیربط انجام میشود .

موفق باشید