در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط
باسلام وقبخير!ازسال 80سابقه بيمه تامين اجتماعی(رانندگان بين شهری)تا بروز دارم!

طی تصادفی که8سال پيش از ناحيه هر دو پا آسيب شديد داشتم!باگذشت زمان وجوانی قادر ب ادامه کار نميباشم!با استراحت پزشکيم بمدت 6ماه (دورای) در کمسيون موافقت شده !خودشون گفتن درخواست کار افتادگی بده! بعدش موافقت نکردن!راهنمايیم کنيد!تشکر از لطفتان!
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام به طور خلاصه شما ابتدا باید از نامه ای از پزشک معالج خود مبنی بر ازکار افتادگی گرفته و با مراجعه به شعبه بیمه تامین اجتماعی و ارایه مدارک و نامه از کارافتادگی، در خواست کمیسیون ماده 91 تامین اجتماعی (کمیسیون پزشکی) را نمایید . پس از بررسی در کمیسیون و اعلام نظر بسته به درصد از کار افتادگی و داشتن شرایط لازمه از مزایای قانونی بهره مند می شوید

اطلاعات تکمیلی در

دانلود فرم استعلام از پزشک معالج را برای شعبه میخواستم

همه چیز در مورد قانون تامین اجتماعی

برای درخواست مستمری از کار افتادگی ، چه شرایطی باید داشت؟