در بیمه درمان تکمیلی توسط
سلام. آیا بیمه طلایی هزینه لیزیک را پرداخت میکند؟
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

با سلام و درود
بطور کلی لیزیک یا لازیک چشم در قانون بیمه باید از قانون "جمع قدر مطلق دوچشم بعلاوه نصف آسیتماک برابر یا بیشتر از سه تبعیت کند" اگر این قانون شامل حال شما بشود بیمه درمان تکمیلی هزینه آن را تا سقف تعهداتش پرداخت میکند
لازم به ذکر است تامین احتماعی یا بیمه خدمات درمانی آموزش پرورشی ها هیچ هزینه ای بابت این اعمال پرداخت نمیکند

هزینه لیزک دو چشم بطور میانگین در بیمارستانهای تهران بین دو مییون تا 4میلیون است
و هزینه لازیک حدود پنج میلیون
شما باید ابتدا از کارگزینی یا مسول رفاهی ادارتان میزان سقف پوشش را جویا شوید

برای عمل لنز داخل چشمی با بیمه طلایی در بیمارستان نور تهران چه مقدار هزینه می شود