در بیمه درمان تکمیلی توسط
برای بیمه تکمیلی جمعی از رانندگان بیمه خوب وباقیمت مناسب نیازداریم که در اسرع وقت انجام شود100نفر
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیزم سلام،وقت بخیر.

در صورت تمایل به برقراری بیمه درمان تکمیلی رانندگان شریف و زحمت کش،فقط میتونیم بصورت گروهی و از طریق اتحادیه کامیون داران،این کار را از بیمه آتیه سازان حافظ انجام دهیم.

در صورت تمایل به انجام این کار،لطفا تماسی با بنده داشته باشید.

انتخاب حق شماست.

با بیمه های عمر و تامین آتیه بیمه پاسارگاد،آرامش را به خود و خانواده محترمتان هدیه نمایید.

موفق و پیروز باشید.