در سوابق بیمه توسط
با سلام

بعدش از به روزرسانی جدید ساید مشاهده سوابق بیمه ، برای مشاهده سوابق باید ثبت نام کنی .

میرم دکمه ثبت نام رو میزنم بعد از وارد کردن کدملی سیستم میگه شما قبلا ثبت نام کرده اید .  در حالی که ثبت نام نکرده ام یا نه اگر از سامانه قدیمی که با وارد کردن کدملی و شماره بیمه و شماره مسمسل شناسنامه وارد میشدیم  سامانه جدید منو شناسایی میکنه ، پس من با چه رمز عبوری باید وارد سایت بشم؟؟؟؟

اداره بیمه هم جوابی براش نداره میگه بازیابی رمز عبور رو بزن. میگم اون برای کسانی است که ثبت نام میکنن و رمز عبور رو فراموش میکنن. نه منکه موقع ثبت نام میگه شما قبلا ثبت نام کرده اید . لطفا اگر کسی اطلاعی داره راهنمایی کنه
1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
باسلام شما میتوانید به واحد فنی شعبه مراجعه ومجددا نامنویسی کرده واز طریق شعبه اینکار صورت میگیرد منبعد میتوانید وارد سایت شود حتما اعلام نمایید در سیستم شعبه سیو بشه ...ایمانی